Fogg stihl navštívit čínské divadlo!

10.07.2014 01:19

Nevídaná podívaná se naskytla panu Foggovi při středečním putování, když byl pozván na divadelní představení!

Do divadla ale většina chodí až ve večerních hodinách a tak si přibližme průběh celého středečního dne.

Dopolední program byl víceméně limitován průběhem počasí, které se maličko pohoršilo. Neotřelé nápady vedoucích se tentokrát  převtělily do tématu divadelní aktovky v maskách. Nevyhnuli jsme se (a ani snad nechtěli) moderně a tak se ve večerních představeních družstev objevovali prezidenti, politici, herci, sportovci či pohádkové postavy. Přípravy „spolkly“ zbytek dopoledne, ale stály za to!

Po chutném obědě a řádném klidu na lůžku se vydala družstva na orientační, azimutový závod. Bez technických vymožeností typu GPS se některým podařilo šlápnout na pomyslný bludný kořen, ale ve finále se nám všichni vrátili na základnu.

Před večeří si táborníci ještě protáhli pérka při štafetovém závodě družstev.

Večerní program začal již zmiňovanými vystoupeními, do kterých se zapojila i kompletní skupina vedoucích. Více nelze slovy vypovědět, to se zkrátka musí vidět (alespoň na fotografiích)! V další části programu nechyběly osvědčené a zábavné hry.

Současnost je taková, že všichni prošli mycí linkou a teď již zaslouženě odpočívají a těší se na zítřejší výlet.

Dobrou noc všem našim fandům!

I přes nepříznivou prognózu počasí jsme si dnešní den užili v pohodě. Průběžně na chatě topíme, sušíme boty i osobní věci a máme se dobře.

Zdraví vedoucí z Rokytnice

(mh)

............................................

The Times - St 9.7.2014 (klikněte)

Fotogalerie dne (klikněten a foto)